Kezdőlap

Kis Gyulaapa, sportolóedző

Gyerekkorom óta sportolok, és 1992 óta foglalkozok triatlonnal. Ekkor 12 éves voltam, így meglehetősen fiatalon kerültem közel ehhez a csodálatos sporthoz. Később junior majd U-23 válogatott lettem, amiből a 23 év alattiak világbajnokságán 2002-ben értem el a legjobb utánpótláskorú eredményemet. 

Edzéstervezés

Optimális teljesítmény és eredmények elérése érdekében személyre szabott futó és triatlon edzéstervezés.

Energy nagykövet

Az Energy termékei kivételesen hatékony és időtálló koncepciója támogatja a test regenerálódását valamint a lélek és az elme kiegyensúlyozott működését.

Motivációs előadó

A motivációs előadásaimmail segítek felfedezni belső erőforrásait és elindulni az elérhetetlennek hitt célok felé.

Energy VÍZ elem

Kis Gyula

"Célomnak tűztem ki az élsport és az utánpótlássport felé nyitást."

Futás, triatlon

Edzéstervezés

Akinek egyéni az időbeosztása, nem mindegy mennyit szán a sportra, a saját határait akarja feszegetni, vagy egyszerűen csak kell valaki, aki figyeli a sportolását, biztatja és nem engedi, hogy lazsáljon.

Egy új életforma kialakítása sosem könnyű, de a triatlon az, ami még kiegyensúlyozottabbá és egészségesebbé teheti napjaidat. . Nincs Könnyű Út a Sikerhez! 
Legyen 2024 az év, amikor megvalósítod álmaidat! Szeretnél profi segítséget a felkészülésedhez Válaszd KisTri Coaching-ot.
Az emberi szervezetre egységes egészként tekintünk

Energy

Az Energy kínálata gyógynövény alapanyagú, bioinformációs technológia alkalmazásával gyártott készítményekből áll. A készítmények összeállítása és gyártása az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, ám szakértőink mindemellett felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia, a homeopátia, és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit is.

Friss bejegyzések

Ruticelit: regeneráló hatású, bioinformációs krém

Imunosan: a leghatékonyabb immunrendszer erősítés

Grepofit: grépfrútmag kivonattal az egészségért!