Kezdőlap
Vitamarin

Omega 3, telítetlen zsírsavak,a jód, valamint az A- és a D-vitamin

A Vitamarinban található halolaj elsősorban az omega-3 telítetlen zsírsavak, a jód, valamint az A- és a D-vitamin fontos természetes forrása.

Mire hatnak, miért használjuk:

  • segíti az agyműködést
  • hozzájárul a vér normális koleszterinszintjének fenntartásához
  • támogatja a magzat megfelelő fejlődését az anyaméhben
Energy

Ahol a természet gyógyít

Termékismertető: https://www.energy.sk/hu/menu_x7915x/

A Vitamarinban található halolaj elsősorban az omega-3 telítetlen zsírsavak, a jód, valamint az A- és a D-vitamin fontos természetes forrása. Az esszenciális telítetlen zsírsavak rendkívül lényeges szerepet töltenek be a szervezet létfontosságú folyamataiban. Első- sorban a vérnyomás és a véralvadás szabályozásában vesznek részt, illetve befolyásolják a szervezet védekezőképességét, vala- mint a zsíranyagcserét. Gyulladásgátló hatásuk is van, továbbá támogatják az idegrendszer működését.

A Vitamarin Engraulis japonicus tengeri halból származó halolajat tartalmazó, bioinformációs készítmény.Az Energy cég bioinformációs készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. Míg a hatóanyagok a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveinket közvetlenül befolyásolják, eközben az információs elemek a biorezonancia révén, közvetve szüntetik meg a megbetegedés okait az információs mezőben.